INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON | NYÁRI AKCIÓS | 3-5 NAP SZÁLLÍTÁS
Kiemelt! - 13%
Ingyenes szállítás

Kaabo Mantis King GT

(35 ügyfél vélemény)

Az új Kaabo Mantis King GT könnyen leírható, mint a legjobb elektromos robogó saját extrém, de könnyű kategóriájában. Kaabo gyártó sok jó modellről ismert Mantis King A GT a legjobb, amely egyesíti és fejleszti a világ által kínált legjobb e-robogó funkciókat!
A készlet korlátozott, már csak néhány darab van.

2.518,00 

Hozzáadás a kívánságlistáhozEltávolítva a kívánságlistáról 1
Összehasonlításhoz

Kaabo Mantis King GT kétmotoros elektromos tereprobogó

Az új Kaabo Mantis King GT a világ egyik legújabb, legjobb és legkeresettebb elektromos robogója, és a Mantis vonal egésze is igen kedvelt. Az új modell egy TFT-kijelzőt, vízálló Sine Wave vezérlőket (2x30Ah), valamint állítható első és hátsó hidraulikus lengéscsillapítókat tartalmaz. Az összteljesítményt, a gyorsulást és a sebességet javították, making ez az egyik legextrémebb versenyrobogó. Kaabo Mantis King A GT egy vadonatúj összecsukható rendszert is tartalmaz kettős védelemmel, valamint gyors össze- és kihajtási lehetőségekkel. És végül, de nem utolsósorban a rendkívül vonzó és futurisztikus új világítási rendszer.

Kaabo Mantis King GT Main Fjellemző ik

 

 • Kürt, fényvezérlés, irányjelzők és USB töltőport olyan apró funkciók, amelyek nagy különbséget jelentenek a kényelemben.
 • Két nagy teljesítményű 1100 W-os szénkefe nélküli motor A 4000 W-ot meghaladó csúcsteljesítménnyel semmihez sem hasonlítható nyers erőt nyújtanak.
 • A végsebesség 70 KM/H r-ben érhető elecord alkalommal, közutakon 25 km/h-ra korlátozható lehetőséggel.
 • A világ legjobb gyorsulása 0-30 KM/H sebességet mértek 1.8 másodperc alatt. A végsebességet szinte azonnal eléri.
 • Állítható hidraulikus felfüggesztés a jobb stabilitás és sima futás érdekében bármilyen terepen.
 • Első és hátsó kettős hidraulikus 140 mm-es fék + EABS a világ legjobb fékezőképességét kínálják nagyobb biztonsággal a versenyzők számára.
 • Hegymászó képességek hihetetlen 30°-os szögben vannak, a felhasználó súlyától és tapasztalatától függően.
 • Nagy hatékonyságú Samsung akkumulátor A 60V24Ah-s hatótávolság egyetlen töltéssel akár 90 km-re is kiterjedhet.
 • Kettős töltőport felére csökkenti az akkumulátor töltési idejét. Az akkumulátor teljesítményének kétszerese a töltési idő feléhez.
 • Átfogó világítási rendszer javítja a láthatóságot és a biztonságot éjszakai utazások során elöl, hátul és oldalt Erőteljes LED lámpák.
 • A tágas fedélzet kényelmes lábfelhelyezést és jobb stabilitást biztosít, biztonságosabb vezetési élményt kínálva.
 • Kategóriájában vezető összecsukható mechanizmus egyszerű tárolást és könnyű szállítást biztosít, making nagyon hordozható.
 • Digitális biztonsági zár val,-vel személyre szabott PIN-kód lopásmegelőzést és nyugalmat, tartást biztosít KING GT biztonságos.
 • IPX5 vízálló besorolás véd az esőtől és a fröccsenéstől, így minden időjárási körülmény között gondtalan motorozást tesz lehetővé.
 • Nagy TFT kijelző részletes információkkal a robogó állapotáról és beállításairól, lehetővé téve az egyszerű megfigyelést és testreszabást.
 • Intuitív hüvelykujj gázkar sima és precíz gyorsulásszabályozást tesz lehetővé, biztosítva az érzékeny sebességszabályozást.
 • A megerősített keret kivételes tartósságot kínál, erős és megbízható robogót biztosít hosszú távú használatra.
 • 10×3.0 hüvelykes gumik győződjön meg arról, hogy az utazás stabilnak és biztonságosnak tűnik, mivel az apró ütések vagy úthibák már a múlté.
 • Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer biztosítja az akkumulátor optimális teljesítményét, valamint védelmet nyújt a túltöltés, a túltöltés és a rövidzárlat ellen, meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát.

Teljesen állítható hidraulikus felfüggesztés

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet és irányítást a Kaabo Mantis King GT, amely az első teljesen állítható hidraulikus felfüggesztéssel rendelkezik elektromos robogókhoz. A motorkerékpár-stílusú lengéscsillapítókkal és a beépített lengéscsillapítókkal könnyedén testreszabhatja utazását egy gomb elforgatásával. Tapasztalja meg a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az izgalom között Mantis King GT zökkenőmentesen becotermészetes mozgásának kiterjesztése.

Két 30A szinuszos vezérlő

Készülj fel rá, hogy lenyűgözött a Kaabo Mantis King GT, felszerelve a forradalmian új iker 30A szinuszos vezérlőkkel. Ez az alapötletking Az innováció új mércét állít fel az elektromos robogók számára, és elképesztő gyorsulást biztosít, amely villámgyorsan hajt előre. Tapasztalja meg a 0-ról 30 km/h-ra való gyorsulás izgalmát 2 másodperc alatteconds, mindezt rázkódás vagy sebességváltás nélkül. Engedd szabadjára az utazásodban rejlő teljes potenciált a Kaabo Mantis King A GT és verhetetlen iker 30A szinuszos vezérlői.

3.5 hüvelykes TFT nagy és tiszta kijelző

Növelje lovaglási élményét a Kaabo Mantis King A GT lenyűgöző 3.5 hüvelykes TFT-kijelzője. Ezt az egyedi építésű, szuperfényes és tiszta kijelzőt kifejezetten ehhez tervezték Kaabo robogók. Maradjon tájékozott és kézben legyen, mivel rengeteg adatot biztosít, beleértve a valós idejű sebességet, az akkumulátorkapacitást, a teljes kilométer-számláló állását és még az időt is. A mobiltelefon esztétikája által ihletett kijelző kivételes láthatóságot biztosít, így még napsütéses napokon is könnyű olvashatóságot biztosít. Becolenyűgözött az utazásának elegáns és tetszetős fókuszpontja. Maradjon kapcsolatban, tájékozott és stílusos a Kaabo Mantis King A GT legmodernebb 3.5 hüvelykes TFT-kijelzője.

Hüvelykujj gázpedál bekapcsolva Kaabo Mantis King GT

Vegye át az irányítást az utazása felett a Kaabo Mantis King A GT innovatív hüvelykujj gázkarja. A szeretett személy ihlette Wolf King GT, ez az intuitív kiegészítés zökkenőmentes és rázkódásmentes gyorsulási élményt nyújt. A fékek által könnyen elérhető helyen elhelyezett hüvelykujj gázkarnak köszönhetően mindig megőrizheti az optimális irányítást és reakciókészséget. Élvezze a sima és erőfeszítés nélküli utazást, miközben ujjai készen állnak a gyors melltartóraking amikor csak szükséges.

IPX5 vízálló besorolás

Köszönhetően a minden időben történő lovagláshoz magabiztosan Kaabo Mantis King A GT kiemelkedően magas vízállósága. Ezt az elektromos robogót úgy tervezték, hogy minden körülmények között ellenálljon, legyen az eső, jégeső vagy napsütés. Lenyűgöző IPX5-ös vízállósági besorolásával gond nélkül lovagolhat, és még egy kerti tömlővel alaposan meg is tisztíthatja izgalmas kalandjai után. Élvezze a korlátok nélküli felfedezés szabadságát, és tartsa meg a sajátját Mantis King GT kifogástalan állapotban, kivételes vízálló kialakításával.

Rendkívüli megállási képesség

Válassza a biztonságot a Kaabo Mantis King GT, féktávolságban 50 cm-rel előzi meg a versenyzőket 25 km/h-nál. Kettős hidraulikus Zoom fékkel, érzékeny melltartóval felszereltking, hibrid gumiabroncsokkal és hidraulikus felfüggesztéssel, ez az elektromos robogó kiváló irányítást és tapadást biztosít vészhelyzetekben.

Átfogó világítási rendszer bekapcsolva Kaabo Mantis King GT

Utazz nappal vagy éjszaka a legnagyobb magabiztossággal, köszönhetően a Kaabo Mantis King A GT átfogó világítási rendszere. Ez az elektromos robogó lenyűgöző, magasra szerelt fényszóróval büszkélkedhet, amely akár 150 méteren keresztül megvilágítja az utat, kivételes kilátást és biztonságot biztosítva. A fedélzetre szerelt első és hátsó lámpák nemcsak a közeli látótávolságot javítják a motoros számára, hanem maximális rálátást is biztosítanak a szembejövő és követő forgalom számára. De ez még nem minden – az oldala King A GT élénk RGB LED-es világítással büszkélkedhet, amely könnyedén vezérelhető mobiltelefonjáról, stílust és hangulatot adva az utazáshoz.

Bővített pedáltér

Tapasztalja meg a fokozott kényelmet és teljesítményt a Kaabo Mantis King A GT megnövelt lábtere. A 4 cm-rel hosszabb fedélzet és az újratervezett hátsó lábtámasz bőséges helyet biztosít a 9-es vagy nagyobb cipőmérettel rendelkező lovasok számára. Élvezze a természetes ergonómiát a sima kanyarodás és a gyors gyorsulás érdekében, mivel lábai könnyedén megtalálják a tökéletes „versenyzési” pozíciót.

Kettős töltőport

Kapcsolja be a Kaabo Mantis King GT könnyedén a legmodernebb kettős töltőporttal. Ezek az elülső csatlakozók a gyors töltés kényelmét kínálják, és a mellékelt töltőkkel körülbelül 6 óra alatt feltöltik a robogót. Az ehhez a modellhez kizárólagos egyedi töltőcsatlakozásokkal nyugodtan közlekedhet, tudván, hogy csak minősített töltők használhatók. A robogó további védelme érdekében a töltőcsatlakozók szabadalmaztatott vízálló mágnesezett burkolatokkal vannak felszerelve, amelyek biztonságos tömítést, valamint nedvesség és törmelék elleni védelmet biztosítanak.

Kategóriájában vezető összecsukható mechanizmus

Tapasztalja meg az összecsukható tökéletesség megtestesítőjét a Kaabo Mantis King A GT kategóriaelső összecsukható mechanizmusa. Az összecsukható mechanizmus, amely jelentős előrelépés az elődökhöz képest, új mércét állít fel az egyszárú elektromos robogók számára. A szilárd dupla kapcsos bilincs biztonságos és kielégítő kattanást biztosít záráskor, a gombos biztonsági retesz pedig gondtalan utazást garantál. A szár összehajtása mindössze 2 másodpercet vesz igénybeeconds, könnyedén rögzítve a hátsó sárvédőhöz a könnyű szállítás érdekében.

Prémium Samsung akkumulátor

Engedd szabadjára a páratlan teljesítményt a Kaabo Mantis King A GT prémium Samsung akkumulátora. Az élvonalbeli 21000 90 mAh-s cellákkal rendelkező elektromos robogó lenyűgöző, valós hatótávolságot ér el, akár 70 km-t is egyetlen töltéssel. Legyen szó 100 kg-os sík terepen cirkáló, vagy XNUMX kg-os, hullámzó tájakat hódító lovasról, az akkumulátor kivételes minősége egyenletes teljesítményt biztosít. A TFT-képernyőn pontosan megjelenített akkumulátor-hatótávnak köszönhetően magabiztosan indulhat hosszú túrákra, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy váratlanul lemerül.

Csak digitális biztonsági zár be Kaabo Mantis King GT

Gondoskodjon dédelgetett robogójának a lehető legnagyobb védelméről a legmodernebb digitális biztonsági zárral. Kaabo Mantis King GT. Értékes eszközei védelmének jelentősége jól ismert, ezért a robogót a kijelzőbe integrált kifinomult digitális zárral látták el. A személyre szabott PIN-kód beállításával csak a jogos tulajdonos aktiválhatja a robogót, ami páratlan nyugalmat és szabadságot biztosít, hogy abszolút magabiztosan élvezhesse az egyes utazásokat.

Kettős 1100 W-os motor

Tapasztalja meg a végső lovas kalandot a Kaabo Mantis King GT, egy robogó, amely meghaladja a nyers motorteljesítményt. Kettős 1100 W-os motorjával (4200 W-os csúcsteljesítmény), fejlett vezérlőtechnológiájával és élvonalbeli elektronikájával ez a kivételes robogó könnyedén meghódítja a dombokat, és könnyedén felhajtja az akár 265 font súlyú versenyzőket bármilyen városi lejtőn. Elképesztő, akár 70 km/órás sebességet érhet el, miközben bármilyen terepen élvezheti a kompromisszumok nélküli teljesítményt.

Állítható hidraulikus felfüggesztés

Tapasztalja meg a testreszabható kényelmet és vezérlést a Kaabo Mantis King A GT állítható hidraulikus felfüggesztése. Könnyen beállíthatja a kívánt választ bármilyen terepen, ha a gombot az óramutató járásával megegyező irányba forgatva puhább, vagy az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatja a szilárdabb érzetet. Élvezze a személyre szabott és optimalizált vezetési élményt, mint még soha.

Kettős hidraulikus fékek

A Mantis King A GT kettős hidraulikus fékjei a biztonság és a kényelem megtestesítői. Fejlett kialakításukkal ezek a hidraulikus tárcsafékek kompromisszumok nélküli fékezőerőt biztosítanak, így teljes irányítást biztosítanak robogója felett. A vastag, 140 mm-es rotorok nagyobb tartósságot és egyszerű cserét biztosítanak, így biztosítva a problémamentes karbantartást.

10 hüvelykes pneumatikus gumik

Ezek a kiváló minőségű abroncsok kivételes tapadást és stabilitást biztosítanak, lehetővé téve, hogy magabiztosan navigáljon különféle terepen. A városi utcáktól a zord ösvényekig, a Mantis King A GT sima és kényelmes utazást biztosít, elnyeli az ütődéseket és fokozott irányítást biztosít. Emelje fel robogós kalandjait a robogó kiváló teljesítményével és megbízhatóságával Mantis King A GT 10"-os pneumatikus abroncsai.

Akkumulátor -kezelő rendszer (BMS)

Kibontakoztatni a teljes potenciált Mantis King GT elektromos robogó nagy energiájú lítium-ion akkumulátorral, csúcstechnológiával. Ez a kivételes akkumulátor 78 egység nagy sűrűségű 18650-es cellával működik, és hosszan tartó energiát biztosít az izgalmas utazásokhoz. Tapasztalja meg a maximális sebességet és a meghosszabbított utazási távolságokat, miközben felfedezi a város utcáit vagy terepre indul. Az intelligens akkumulátor-felügyeleti rendszer (BMS) óvja az akkumulátor egészségét azáltal, hogy figyelemmel kíséri a teljesítményét, és védelmet nyújt a túltöltés, a túlkisülés és a rövidzárlat ellen.

Megrendelés Kaabo Wolf King GT Pro

Specifikáció: Kaabo Mantis King GT

Kaabo MINDEN
Akkumulátor

LG / Samsung 72V 35Ah

Az akkumulátor helyzete

tábla alatt

fék

Első és hátsó hidraulikus fék (160mm) + ABS

Méretek

126x130x75 cm

Méretek (hajtogatott)

155.3x47x27 cm

kijelző

Minimotorok kijelző / fojtószelep, Minimotorok EY3

hajtás

első és hátsó kerék meghajtás

Becsült tartomány

180 kilométer

Lights

Első és hátsó irányjelző lámpák Vezetőfény LED Alvázfény + LED első spotlámpa

Motor

2 x 2000 W-os kefe nélküli motor

Felfüggesztés

Első szabadalmaztatott hidraulikus lengéscsillapító + hátsó C rugós lengéscsillapító

A gumiabroncs mérete

11 colos vákuum gumik

Csúcssebesség

100 km / h

Súly

52 kg

Súlyhatár

150 kg / 330 lbs

Leírás
Szín

35 értékelés Kaabo Mantis King GT

4.9 ki 5
32
3
0
0
0
Írja meg véleményét
Az összes megjelenítése Most hasznos legmagasabb Értékelés A legalacsonyabb értékelés
 1. M. M. -

  Gyors szállítás, jó kiszolgálás, jó minőségű robogó! Elégedett vagyok ezzel a vásárlással. I recommend!!!

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 2. Renesmae Knapp -

  Vásárolt kaabomantisA .com nem is lehetne boldogabb, minden tökéletes volt! Szupergyors szállítás 5 napon belül. Nagyon recofelújított üzlet! megbízható Kaaboo King A GT fantasztikus. nagyon szép építési minőség. Mennyei vezetni. LOVE IT Utcai gumikkal (lásd képek), hosszú hátsó sárvédővel és extra rövid hátsó sárvédővel, eredeti mantis tok, 2x töltő

  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 3. Ellie Julius -

  6 nap alatt érkezett meg tökéletes csomagolásban, szuper jól, felfüggesztés felső, féktető
  Csak egy rövidebb hátsó sárvédő hiányzik, nem okozott kárt
  Különben tökéletes köszönöm még egyszer I recommend
  Hasznos(1) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 4. Yuvraj Wolf -

  A robogó a leírásnak megfelelő. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, és az eladó a legjobb, akit láttam, nagyon figyelmes mindenre, ami kell. Reco100%-ban módosítva

  IS, A SZÁFOK HASZNÁLJÁK SIsakot. Ez nem játék.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 5. Ellisonyyy -

  Elképesztően gyors volt a kiszállítás és a termék……a ponton!!! Imádom az új játékomat. Nagyon recojavítsd ki ezt a boltot!! Kösz tesó!!!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 6. cassey cassey  -

  Kiváló! Gyors szállítás kevesebb, mint 5 napon belül. A robogó remekül működik! Csodás Eladó! I recommend!
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 7. Kawano Tanyu -

  Jó robogó, de itt még mindig esik a hó, így 1 hónapot kell várnom a tesztelésre 😀

  Szupergyorsan megérkezett… vékony voltamking néhány hét, de csak néhány nap volt

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 8. daanya98 -

  A vártnál kicsit tovább tartott néhány készletproblémák miatt, de az eladó folyamatosan tájékoztatott.ecojavítsd ki.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 9. Alfredo Lamanna -

  Tovább tartott a támogatás a csekély értékesítés utáni részvétel mellett, de a nap végén mindent megoldottunk. Arra számítok, hogy a támogatás megugrik ennyi pénzért, 2 naponta válaszolni nem jó
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 10. Petr Hacek -

  Hát OK

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 11. Mikael -

  Nopea toimitus, 7 nap tilauksesta ja tuote kotiovella.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 12. Benoît Cortot -

  Egy vadállat Mantis King GT, minden tökéletes

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 13. Marchelle Dowden -

  Megkaptam a mantis king gt 15 nap alatt, de 5 napot ígértek. Nagyon örülök, hogy jó állapotban érkezett
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 14. Ira Forster -

  A gyönyörű termék nagyon jó, előrendelésben vásárolták, mert a fekete-piros szín nem volt elérhető az Magyarországban
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 15. Speedy007 -

  őszinte leszek Kaabo Mantis PRO Plus majdnem olyan jó, de megspórolhat néhány száz eurót. De megint csak tőled függ. Esetleg a mutatós ledért és egy kicsit jobb keretért szeretne külön fizetni. Ja és a jobb felfüggesztés. Még mindig. Az ár itt nem vicc, mivel ez az egyik legjobb robogó, amelyet valaha készítettek.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 16. Coleen Sárkány -

  Az eladó kedves és segítőkész volt!! A rendelés időben érkezik!! Örülök a választásnak!!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 17. Miss Gratchy -

  A robogó egy jól megmunkált, becsületes anyag, és nagyon jól fut. A kaabnomantisA .com támogatás minden kérdésemre választ ad. A rendeléstől számított 3 napon belül otthon volt a roller. Szép áron. Elégedett vagyok!
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 18. Martin K. -

  Az oldal nagyon kedves és profi, az üzeneteimre is gyorsan válaszolnak.

  Az ügyfélszolgálatot: 10 csillaggal értékelném! (0-5 csillagos skálán).

  8 napon belül megkaptam a rendelésem! Nagyon recojavítsd ki ezt a boltot!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 19. nagy mikrofon  -

  Kifogástalanul és szupergyorsan megérkezett (bár az alábbi linkek nem adtak valós információt a helyszínről, akkor adták át, amikor azt írták, hogy még el sem indult: p). Nagyon barátságos eladó és mindig segítőkész. Recommend!
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 20. Teo KP -

  Helló. Ígértem egy értékelést, ezért itt van. Szóval vékony voltamking között Mantis KING GT vs Mantis per Plus de úgy döntött, hogy a jobb modellt választja. Jobb a felfüggesztés, jobb az akku, nyilván a lámpák és a vezérlők leírhatatlanok. Szóval a legjobb barátomnak van Mantis per Plus és megszoktam. Fogalmam sem volt róla KING A GT sokkal érzékenyebb lesz. Megvan litegyorsabb gyorsulást tud elérni, mint a bolygó leggyorsabb robogója. Szóval azt hiszem, nekem van a leggyorsabb robogóm. Csodálatos egyszerűen csodálatos. én recojavítsd ki, de légy óvatos. Versenyzés csak kijelölt utcákon. Parkoláskor mindig duplán zárja.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 21. Jan1988 -

  Nagyon jó
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 22. Ted Basye -

  A Scootert 7 nap alatt szállították az ajtómhoz. Pont úgy van, ahogy a weboldalon le van írva. A csomagolás rendben volt, sérülés eddig nem történt. Az utcai gumiabroncs változat kivételesen működik! Az akkumulátor samsung cellás, és szinte nincs feszültséghiánya. Kiválóan működik a kommunikáció a céggel. én recoajánlja a terméket bárkinek!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 23. Néo Lortie -

  6 napon belül megkaptam a csomagot. Izgatott vagyok a gyors logisztikától. A robogók nagyon erősek, és ez az üzlet recomódosítva.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 24. Iside c. -

  Ez az eredeti Kaabo Mantis King GT robogó. Szép ár, és hamarosan megérkezik otthonomba 3 napon belül. Jó minőségűnek tűnik, 450 kilométerrel eddig semmi gond. Többet fogok lovagolni vele, hogy minden funkciót teszteljek. Elégedett vagyok és teljesen recojavítsd ki ezt Kaabo üzlet! A+
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 25. Durante Sciara -

  Nagyon elégedett vagyok. Amint azt a kaabomantis bolti robogó 3 nap alatt jött a DPD-től.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 26. Branda G. -

  Kaabo mantis A kign gt hihetetlen ereje van, és a prémium minősége is érezhető, nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Csak a garancia kérdése, nem tudom hogyan kezelnék.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 27. Mario Klaus -

  Az recommend Kaabo Mantis. Ez az üzlet gyors és barátságos kiszolgálás volt. Az áru a leírásnak megfelelő volt. Nagyon nehéz volt raktárral rendelkező üzletet találni az országomban, nagyon köszönöm kaabomantis. Com.

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 28. Mr. Hartman -

  Az ügyfélszolgálat kiváló, minden kérdésemre válaszolt. A robogó egyetlen csalódása a hátsó sárvédő, és ehhez a sebességhez az első lámpának világosabbnak kell lennie.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 29. Bonnie Montes -

  Ez jó robogó, Nagy bolt, I recojavítsd ki ezt az üzletet!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 30. Antonio Piro -

  A robogó körülbelül egy hét alatt érkezett meg Olaszországba. A csomagolás teljesen sértetlen volt. Vegye figyelembe, hogy ez a frissített változat megerősített szárrögzítéssel. Szuper termék, szuper bolt

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 31. Riderboy -

  csodálatos hiperrobogó ❤️❤️❤️ szállítás időben!!! üzlet jó és felelős. recovásárlásra ajánlott!!! #1. fantasztikus robogó. szeretem!!! Nagyszerű munka kaabo!! köszönöm szépen köszönöm!!!

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 32. LUKE -

  A LEGJOBB ROGÓ A BOLYGÓN. PÉNZT TAKARÍTOK A VÁSÁRLÁSHOZ KAABO MANTIS ARANY. 
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 33. sötét lélek -

  A termék törött töltővel érkezett. Minden rendben.
  Az eladó új töltőt küld.
  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 34. Gérald Courbet -

  A bolt nagyon érzékeny volt, robogó Kaabo Mantis king GT nagyon jó tulajdonságok, minőség és ár arány, az erő megvan, 5 mód. Sebesség, szuper jelzőfényes TFT képernyő, minden információ olvasható és színes, igazán kiváló robogó, nagyon szórakoztató vezetni, és nagyon érzékeny az utazás megkezdésekor

  Hasznos(0) Nem segítőkész(0)Már szavaztál ezt
 35. VASEMBER -

  Hú, EZ A DOLOG SEBESSÉGE ŐRÜLT, de ne felejtsd el, hogy mindig korlátozhatod 25 KMH-ra, és akkor a robogó csak 250 W-ot vesz fel, így az Magyarországban legális. De akkor mindig feloldhatod, és a szörnyeteg körülbelül 78 másodperc alatt 3 kmH-t tesz megeconds hahah 
  VASEMBER VAGYOK EBBEN A DOLOGBAN

  Hasznos(0) Nem segítőkész(3)Már szavaztál ezt

  Vélemény hozzáadása

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

  Kaabo Mantis King GT

  2.518,00 

  hiba: A tartalom védett !!
  Kaabo Mantis® Online Shop | Mantis 8 | Ingyenes szállítás
  logo
  Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
  Összehasonlítás
  0
  Bevásárlókocsi