INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON | NYÁRI AKCIÓS | 3-5 NAP SZÁLLÍTÁS

Szállítási feltételek

1. Bemutatkozás

1.1 Ebben a házirendben részletezzük azokat a szállítási módokat, időszakokat és díjakat, amelyek a termékeink weboldalunkon keresztül történő megrendeléseire vonatkoznak.

Raktár Rendeltetési hely Szállítási idő és költség
EU raktár Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprusi Köztársaság, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia , Szlovénia, Spanyolország és Svédország 4-10 nap
Ingyenes szállítás
UK raktár Anglia, Skócia, Wales és Észak -Írország. 4-10 nap +8% Szállítási díj
USA raktár Minden szárazföldi állam és város 4-10 nap
Ingyenes szállítás
Ausztrália és Délkelet -Ázsia Minden ország és város 4-10 nap
Ingyenes szállítás
* Kövesse nyomon rendelését a www.17track.net a kapott nyomokkalking kód.

1.2 Ez a politika nem hoz létre jogilag érvényesíthető jogokat és kötelezettségeket; inkább a termékek szállításával kapcsolatos szokásos gyakorlatunkat jelzi ez a házirend.

2. Ingyenes kiszállítás

2.1 Ingyenes szabványos vagy expressz szállítást kínálunk minden kontinentális EU -címre, minden egyes amerikai és kanadai címre minden megrendelés esetén. A Brexit óta az Egyesült Királyságban történő szállításokért további szállítási díjat számítanak fel.

2.2 Minden egyéb rendelésre az 5. szakaszban részletezett szállítási díjak vonatkoznak.

3. Földrajzi korlátok

3.1 Általában a következő országokba és területekre tudunk szállítani: Egyesült Államok Kingdom, az Magyarország, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Oroszország. Kivéve a szigetországokat.

3.2 Időről időre megállapodhatunk abban, hogy más országokba és területekre szállítunk termékeket.

4. Szállítási módok és időszakok

4.1 Termékeink szállítására alkalmazott módszerek és a szállítás általában befejezésének időtartama a következő:

(a) ha az Ön szállítási címe az Egyesült Államokban van Kingdom szárazföldön, akkor választhat vagy csak az általunk előre kiválasztott szállítási módot használhatja, és a termékek szállításának átlagos időtartama ezzel a módszerrel 5-10 working nap, kivéve, ha egyértelműen másként van feltüntetve;

(b) ha az Ön szállítási címe az Magyarország szárazföldi részén található, akkor kiválaszthatja vagy csak az általunk előre kiválasztott szállítási módot használhatja, és a termékek ezen a módon történő kézbesítésének átlagos időtartama 5-10 óraking nap, kivéve, ha egyértelműen másként van feltüntetve;

(c) ha a szállítási címe az Amerikai Egyesült Államok szárazföldi részén található, akkor kiválaszthatja vagy csak az előre kiválasztott szállítási módot használhatja, és a termékek ezen a módon történő kézbesítésének átlagos időtartama 5-10 working nap, kivéve, ha egyértelműen másként van feltüntetve;

(d) ha az Ön szállítási címe Ausztrália szárazföldi részén található, akkor kiválaszthatja vagy csak az előre kiválasztott szállítási módot használhatja, és a termékek szállításának átlagos időtartama ezzel a módszerrel 5-10 working nap, kivéve, ha egyértelműen másként van feltüntetve;

(e) ha az Ön szállítási címe az oroszországi szárazföldön van, akkor kiválaszthatja vagy csak az előre kiválasztott szállítási módot használhatja, és a termékek ezen a módon történő kézbesítésének átlagos időtartama 10-20king nap, hacsak nincs egyértelműen másképp jelezve.

4.2 Ha megrendelését 1:XNUMX óráig GMT/BST időpontig adja leking napon, ezek az időszakok az adott napon a munkaidő zárásától számítanak; ha megrendelését 1 óra GMT/BST után adja leking napon, vagy munkaszüneti naponking napon, ezek az időszakok a következő munkanapi munkazárástól számítanakking nap.

4.3 A 4. szakaszban meghatározott szállítási határidők csak tájékoztató jellegűek, és bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy időben megkapja a szállítást, nem garantáljuk a szállítást a megadott időszak vége előtt.

4.4 A termék feladása előtt csalási szűrést végezhetünk, és ezek az ellenőrzések késleltethetik a szállítást. Ha a szállítás a csalások szűrése miatt valószínűleg késik, értesítjük.

5. Szállítási díjak

5.1 Az ingyenes szállítási szabályzatunk miatt a szállítási díjakat minden ár tartalmazza a weboldalunkon. Az ingyenes szállítás minden megrendelésre vonatkozik, az árától függetlenül, anélkül, hogy további vagy váratlan költségek terhelik a vevőt. A Brexit óta az egyesült királyságbeli szállításokért további szállítási díjat számítanak fel.

5.2 Szállítási díjaink a következők:

a) a szokásos szállítási mód tekintetében a szállítási díj 0,00 €;

b) az expressz kézbesítési mód tekintetében a szállítási díj 0,00 €.

6. Szállítási nyomking

6.1 Szállítási nyomking minden termékünk megrendelése esetén elérhető.

6.2 A szállítás nyomon követéséhez adja meg megrendelésének számát (amely a megrendelés visszaigazoló e -mailjében található) a szállítási szolgáltató weboldalán: https://www.17track.net/.

7. Nyugta és aláírás

7.1 Minden szállítást személyesen kell fogadni a szállítási címen, és aláírást kell adni.

7.2 Kézbesítési szolgáltatónk előzetesen értesíti Önt, ha aláírást igénylő szállítást próbál végrehajtani.

8. További szállítások

8.1 Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen, kézbesítési szolgáltatónk még legalább 1 alkalommal megpróbálja kiszállítani a megrendelt termékeket.

9. Gyűjtemény

9.1 Ha a termékei kiszállítás nélkül maradnak kézbesítési szolgáltatónk making legalább 1 további kézbesítési kísérlet esetén a kézbesítő kártyát hagy az Ön címén, amelyen a termékek átvételére vonatkozó utasítások szerepelnek, beleértve az átvételi határidőt is.

10. Szállítási problémák

10.1 Ha bármilyen problémát tapasztal a szállítással kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon közzétett elérhetőségeken, vagy más módon értesítse Önt.

10.2 Ha szállítási szolgáltatónk nem tudja leszállítani az Ön termékeit, és az ilyen hiba az Ön hibája, és nem szállítja át termékeit a szállítási szolgáltatónktól a vonatkozó határidőn belül, akkor megállapodhatunk abban, hogy gondoskodunk a termékek újraszállításáról. ; fenntartjuk azonban a jogot, hogy az újbóli szállítás tényleges költségeit felszámítsuk Öntől (még akkor is, ha az első szállítás ingyenes volt).

10.3 Az alábbiakban felsoroljuk azokat a helyzeteket, amelyekben a hibás szállítás az Ön hibája.

a) rossz vagy hiányzó címet/telefonszámot adott meg a kézbesítéshez;

b) a megadott szállítási címben hiba történt;

c) a szállítási cím nem ésszerűen hozzáférhető;

d) a kézbesítési cím nem érhető el biztonságosan;

e) ha nincs szükség személyes átvételre, nincs egyszerű és biztonságos eszköz arra, hogy a termékeket a szállítási címre hagyja, és nincs olyan személy, aki elfogadná a szállítást; vagy

f) ha személyes átvételre van szükség, a szállítási címen nincs olyan személy, aki elfogadná a szállítást és aláírást adna.

hiba: A tartalom védett !!
Kaabo Mantis® Online Shop | Mantis 8 | Ingyenes szállítás
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi