INGYENES SZÁLLÍTÁS EURÓPÁBA | EURÓPAI RAKTÁR | SZÁLLÍTÁS 3-6 NAP
Kaabo Mantis® Online Shop | Sáska 8 | Ingyenes szállítás

Kaabo Mantis: A legjobb elektromos robogó?

Is Kaabo Mantis a legjobb elektromos robogó? Több ezer felhasználó válasza egyszerű „Igen” lenne. Minden szempontot figyelembe véve (komponensek, képességek, ár) Kaabo Mantis jelenleg a legjobb elektromos robogó kategóriájában a könnyű verseny e-robogók között. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, miért.

A Kaabo Mantis

Kaabo Mantis csúcsminőségű alkatrészeket és anyagokat használ a minőség romlása nélkül. Eredeti vásárlása Kaabo Mantis A kaabomantis.com webhelyről garanciát vállal az eredeti LG/Samsung akkumulátorra, az eredeti MiniMotors vezérlőre/kijelzőre és a jól ismert eredeti gyártók egyéb alkatrészeire. Az eredeti Mantis alkatrészek nem hasonlíthatók össze néhány olcsó ismeretlen elektromos robogóval. Kaabo Mantis szilárdnak, biztonságosnak és stabilnak érzi magát lovaglás közben, akár lassan, akár versenyzés közben.

Képességei Kaabo Mantis

A tervezők Kaabo Mantis nagyszerű munkát végzett egy csúcskategóriás, fejlett verseny robogó tervezésében, nem feledkezve meg a rendkívül fejlett lovaglási képességeiről. Nem arról van szó, hogy a lehető legnagyobb alkatrészeket rakja össze, mert akkor elveszíti a lovas előnyöket, és nem kívánt súlyt szerez. A Mantis az egyetlen robogó, amely ilyen gyorsulással, nagy sebességgel, elképesztő nyomatékú motorokkal és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, miközben súlya 30 kilogramm alatt van.
Az agilitás a Sáska igazi előnye.
Vannak gyorsabb e-robogók a piacon, de általában 45-55 kilogrammot meghaladó súlyúak, ami a hosszú egyenes utcák kivételével bárhol erősen lelassítja az utazási sebességet.
A Kaabo Mantis egy igazi all-in-one elektromos robogó, amely a leggyorsabb eszköz a nagyvárosokban való hajózáshoz (Kaabo Mantis 8), valamint egy igazi off-road győztes (Kaabo Mantis 10).

A legjobb elektromos robogó: Ár és ingyenes szállítás

Kaabomantis.com tisztában van azzal, hogy nem csak a legjobb elektromos robogók számítanak kiváló műszaki jellemzőkkel, ezért büszkék arra, hogy kiemelkedő, megfizethető árat kínálnak ingyenes kiszállítással az Európai Unió összes szárazföldi országába. A cél az elkészítése Kaabo Mantis mindenki számára elérhető, aki kiemelkedő teljesítményű elektromos robogót szeretne birtokolni.

Mi lesz boldog, hogy hallani a gondolatait

Válaszolj

Kaabo Mantis® Online Shop | Sáska 8 | Ingyenes szállítás
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi