INGYENES SZÁLLÍTÁS EURÓPÁBA | EURÓPAI RAKTÁR | SZÁLLÍTÁS 3-6 NAP
Kaabo Mantis® Online Shop | Sáska 8 | Ingyenes szállítás

Mantis 8 vs Mantis 10: Mi a különbség?

Kaabo Mantis 8 vs. Mantis 10. A különbség nem csak a gumiabroncsok méretében van, hanem más specifikációkban is.

Így a első különbség elég nyilvánvaló. Az Kaabo Mantis 8 képest 8 hüvelykes gumiabroncsokat használ Kaabo Mantis 10 amely 10 hüvelykes gumikat használ. Mindkét abroncsméretnek vannak előnyei és hátrányai is bizonyos esetekben. A kisebb gumiabroncsok egy kicsit gyorsabban gyorsulnak, és kicsit jobbak a gyors balra vagy jobbra kanyarodáshoz. A 8 hüvelykes abroncsok alkalmasabbak városi használatra, szép utakkal.
A nagyobb, 10 hüvelykes abroncsok valamivel gyorsabb végsebességgel rendelkeznek, és kevésbé göröngyösek, ezért kényelmesebbek minden terepen. A 10 hüvelykes gumik szélessége 2,5 vagy 3 hüvelyk lehet. A nagyobb gumiabroncsok kissé magasabbá teszik az e-robogót.

A második különbség kissé változhat a sok különböző összetevő miatt Sáska 8. De Sáska 10 általában valamivel erősebb alkatrészeket tartalmaz, mivel minden terephez készült, beleértve a hosszú távú túrákat és az off-road őrültségeket. Ezért Sáska 10 általában erősebb motorokkal, nagyobb kapacitású akkumulátorral és jobb MiniMotors fojtószeleppel rendelkezik Sáska 8.

A Mantis 8 bal és jobb villogókkal rendelkezik. Ez a funkció önmagában is forradalmi a nagyobb forgalmú területeken való vezetéshez. A bal/jobb gomb a bal hüvelykujjával érhető el, és azonnal bekapcsolja a robogó végén lévő villogókat, így a mögötted haladó jármű látja, hogy a versenyző irányt változtat.

Mi lesz boldog, hogy hallani a gondolatait

Válaszolj

Kaabo Mantis® Online Shop | Sáska 8 | Ingyenes szállítás
logo
Elemek összehasonlítása
  • Teljes (0)
Összehasonlítás
0
Bevásárlókocsi